NewsroomȘtiri

Începe Târgul Național Imobiliar TNI – 20-22 septembrie, Palatul Parlamentului

De ce trebuie să vizitezi TNI :

  • Conferința Națională a Brokerilor Imobiliari și Gala Premiilor Imobiliare;
  • Imobile cu prețuri de la 41.000 € până la 45 milioane €;
  • Proprietăți executate silit scoase la vânzare;
  • Servicii de Buy-back imobiliar și Property Management;
  • Lansări de proiecte noi, oferte în exclusivitate;
  • Reduceri de prețuri la imobile ce cumulează peste 50 milioane € ;
  • Oportunități de investiții în Dubai, Spania, Bulgaria, Zanzibar, Egipt și Turcia;
  • Surse de finanțare record – 6 bănci prezente la TNI;
  • Pavilion Green Homes și soluții de eficientizare energetică a locuinței.

Suntem mândri să fim parteneri la Târgul Național Imobiliar TNI. Evenimentul începe vineri, 20 septembrie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Expoziția imobiliară se desfășoară până duminică, 22 septembrie, ora 16.00, iar accesul se realizează prin intrarea principală a Casei Poporului, poarta C1, colț cu Parcul Izvor, aflat la intersecția dintre Bd Libertății și Bd Națiunile Unite. Locația este aleasă special pentru acces facil, atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu maşina personală, având peste 200 de locuri de parcare disponibile chiar în curtea interioară a Palatului Parlamentului. 

Accesul la Târgul Național Imobiliar se realizează pe bază de bilet de intrare 20 RON sau gratuit prin QR cod ce se obține prin înregistrarea rapidă pe website-ul evenimentului: https://www.targulnationalimobiliar.ro/

Programul de vizitare al târgului imobiliar TNI este:

  • Vineri, 20 septembrie: 10.00- 19.00
  • Sâmbătă, 21 septembrie: 10.00- 19.00
  • Duminică, 22 septembrie: 10.00- 16.00

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu prețuri speciale și diverse bonusuri oferite de expozanții TNI. Printre acestea menționăm: 10% discount pentru plata integrală la orice apartament din Astorium Life, costurile notariale suportate de dezvoltator pentru imobilele din Aria City Residence, reducere de 1.000 € la apartamentele din proiectele HILS, reducere de 500€ pentru orice contract de casă semnat cu Habitat Bianca, voucher de 1.500 € pentru rezervări de imobile în proiectul TMC Binelui Park ce se lansează în cadrul TNI și pachet promoțional pentru achiziția a două unități cu rate la dezvoltator, 5% reducere la toate tipurile de apartamente disponibile din Victoria Homes, voucher în valoare de 2500€ oferit de Imobiliare Dubai vizitatorilor TNI, voucher cadou de vacanță în valoare de 2000€ pentru clienții care achiziționează o proprietate la TNI din portofoliul Two Continents Real Estate Dubai, voucher 20% reducere pentru mobilier și decorațiuni Intermobili Furniture valabil până la sfârșitul anului pentru orice locuință achiziționată de la expozanții TNI.

Iată câteva din proiectele imobiliare, instituțiile financiare și companiile participante la ediția aniversară TNI 20 de ani: HILS Development, Plaza Residence, Victoria Homes,  Magnolia Urban Residence, Emax Real Estate Dubai, Yapan Development, Denya Lake, Venus Capital Investment, Siena Residence, Villa Nova Residence, Imobiliare Dubai, Logicassa, Libertății Gardens Apartments, Snagov Plaza Houses, Lakeview Residences Snagov, 8 Residence Balotești, Astorium Life, Libertății Gardens Villas 2, Premier Imobiliare, Z Parc Residence, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Vista Bank, ING Bank, Astorium Garden,  Sun City, Siniya Island by Sobha, Aria City Residence, Mervani Invest, TMC Binelui Park, Apulum 94, Educev, Nils Imobiliare, NovingAir, Intermobili Furniture, etc

Lista de expozanți este disponibilă în aplicația de mobil TNI ce poate fiinstalată gratuită de pe Google Play / App Store.

Conferința Națională a Brokerilor Imobiliari și Gala Premiilor Imobiliare în cadrul TNI

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la primul târg imobiliar TNI,  peste 500 de specialiști din real estate și din domenii conexe vor fi prezenți în cadrul Conferinței Naționale a Brokerilor Imobiliari. Evenimentul este organizat de Asociația Brokerilor Imobiliari (ABI) cu sprijinul TNI – Târgul Național Imobiliar. Și-au anunțat deja prezența reprezentanții instituțiilor guvernamentale, a instituțiilor financiare și cele mai importante instituții de reglementare în construcții și imobiliare. Temele importante de discuții vor atinge subiecte de maxim interes cum ar fi: Programul Prima Casă, noutățile legate de prețurile din piața rezidențială, cifre concrete legate de tranzacțiile imobiliare din România, profilul actualizat al consumatorului de credit ipotecar, drepturile consumatorilor și multe altele.

TNI: Prețurile apartamentelor s-au majorat în medie cu 17%, iar chiriile au crescut cu 14% față de aceeași perioadă a anului trecut

În ultimele 8 luni, piața imobiliară a cunoscut creșteri semnificative atât în ceea ce privește prețurile apartamentelor, cât și chiriile. Aceste creșteri reflectă atât cererea continuă pentru locuințe, cât și impactul inflației și al costurilor mai mari de construcție.  În București, prețul mediu pentru vânzarea apartamentelor noi și vechi în luna august a fost de 1.870 euro/metru pătrat, iar Clujul rămâne orașul cu cel mai ridicat preț pe metru pătrat din țară, respectiv 2.786 euro/metru pătrat, conform celor mai recente date de pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX ce susține Târgul Național Imobiliar.

“Observăm o dinamică pozitivă în piața imobiliară, marcată de o creștere considerabilă a interacțiunilor între vânzători sau chiriași și potențiali cumpărători. Interacțiunile pentru apartamentele de vânzare au crescut cu 34% față de anul trecut și cu 18% față de luna precedentă. De asemenea, observăm o creștere de 10% a interacțiunilor între chiriași și proprietari față de aceeași perioadă a anului trecut, și de 23% față de luna anterioară. În ceea ce privește prețurile, în august 2024, apartamentele de vânzare sunt, în medie, cu 17% mai scumpe față de aceeași perioadă a anului trecut, iar chiriile au înregistrat o creștere de 14%. Știm că, pe lângă aceste date lunare, utilizatorii noștri au nevoie de mai multe informații pentru a-și găsi locuința potrivită. De aceea, am lansat indexul T.R.A.I., care oferă detalii esențiale despre cartierele din țară, ajutându-i să ia decizii bine informate. Indexul include 17 criterii, dintre care 4 bazate pe date obiective și 13 evaluate de locuitorii cartierului. Ne dorim ca utilizatorii Storia să ia cele mai bune decizii pentru ei, motiv pentru care lucrăm constant pentru a le oferi o experiență prietenoasă pe platformă și în aplicație, alături de instrumente utile în căutarea locuinței potrivite.” declară Monica Dudău, Senior Marketing Manager Storia & OLX Imobiliare.

Back to top button